album-art

  • בשנים האחרונות אנחנו נוטים לנטר הרבה מהפעילויות שלנו שעד כה לא היו מנוטרות. משקף הגוף שלנו מנוטר באמצעות משקלים חכמים שמטרים פרמטים נוספים כמו מאסת שריר ואחוז שומן. השינה מנוטרת באמצעות הסמארטפונים שלנו והרגלי הספורט ומספר הצעדים היומי בעזרת השעונים החכמים. המשוגעים לדבר מתעדים את גם הרגלי התזונה שלהם ומקפידים על דיאטות שמומלצות להן ע״י[...]
00:00

בשנים האחרונות אנחנו נוטים לנטר הרבה מהפעילויות שלנו שעד כה לא היו מנוטרות. משקף הגוף שלנו מנוטר באמצעות משקלים חכמים שמטרים פרמטים נוספים כמו מאסת שריר ואחוז שומן. השינה מנוטרת באמצעות הסמארטפונים שלנו והרגלי הספורט ומספר הצעדים היומי בעזרת השעונים החכמים. המשוגעים לדבר מתעדים את גם הרגלי התזונה שלהם ומקפידים על דיאטות שמומלצות להן ע״י אפליקציות שונות. אבל כשאנחנו מגיעים לרופא כל המידע הזה נשאר מחוץ לקליניקה. מדוע? והאם אנחנו בתחילתה של קבלת החלטות רפואיות מותאמות אישית מבוסס מידע?

בפרק הזה ראיינו את אלון בלוך. מנכ״ל ומייסד שותף ב קיי הלת׳.
יוניקורן ישראלי שבונה אלגוריתם של צ׳אטבוט שמספק תשובות בעבור שאלות רפואיות ומנסה להביא את הרפואה מבוססת נתונים אל תוך הקליניקה. מבוטחי מכבי ככל הנראה מכירים את K מתוך האפליקציה שלהם. ל K גם שיתופי פעולה משמעותיים בארה״ב עם בלו קרוס, מאיו קליניק ועוד והם אוספים מידע של מיליוני מבוטחים. האם בעתיד עבודת הרופא תוחלף באמצעות אלגוריתם? או שבינה מלאכותית תהווה טכנולוגיית עזר בלבד? מתי יהיה ניתן להתקשר לרופא ולהצביע על חיווי שמגיע מהשעון החכם?

Scroll to Top